...............................................

...............................................
الفقير إلى الله مسافر في أرض الله و سيروا على بركة الله

Al faqir ilaLLAH, Musafir fii ArdhiLLAH , Siiru 'ala BarakatiLLAH

Thursday, November 29, 2012

WACANA ILMIAH HOMEOPATI 2012 di Kota Bharu Kelantan.


Assalamualaikum 

Berita menarik buat peminat kesihatan khasnya warga Kelantan serta warga luar Kelantan amnya . Satu kursus homeopati akan diadakan julung-julung kalinya pada tahun 2012 di Kota Bharu Kelantan. Rebutlah peluang yang berada dekat dengan anda.


WACANA ILMIAH HOMEOPATI 2012

Tajuk 1 :Pengenalan & Prinsip Asas Biokimestry Schuessler
Tajuk 2:  Asas Materia Medica  HomeopatiTarikh: 10-12 Disember 2012

Waktu: 9.00 pagi - 5.00 petang
Tempat: Bilik Mesyuarat, Perpustakaan Awan Nur Az Zahra, Kota Bharu Kelantan. 


Pembimbing: Dr Abu Naim Kassan, D.Sc. BHMS, Dip. Biochemistry

(Nota, sijil, makan tengahari disediakan)*Tajuk wajib diambil bagi yang belum/tidak hadir kuliah 28/11/2012 : Pengenalan, Prinsip dan Falsafah Homeopati ( sesi malam) –sila dapatkan info bagi yang berkenaan.

Siapa yang perlu hadir?
·   -Individu yang meminati ilmu dan kesihatan, khususnya yang berminat untuk menjadi pengamal/doktor perubatan homeopati.
·        - Ibu bapa yang mementingkan kesihatan diri dan keluarga.
·        - Wanita yang berminat untuk sihat.
·        - Lelaki yang prihatin tentang kesihatan.
·        - Graduan yang ingin menambah pengetahuan.
·        - Guru yang cinta akan ilmu.
·        - Kaunselor yang berminat  menambah ilmu dan maklumat.
·        - Pemimpin/ketua yang ingin masyarakatnya sihat dan sejahtera.
·         -Ketua jabatan/pengurus yang ingin pekerjanya sihat dan produktif.
·  -Pesakit-pesakit yang ingin mencari perubatan alternatif ATAU sudah “puas” berubat dengan cara tradisional/konvensional.
                                 
Jika berminat/ untuk keterangan selanjutnya sila hubungi urus setia dengan segera.   Yuran istemewa RM 250(jika daftar sebelum 5/12/2012). Yuran Biasa RM 500.

Jika berminat untuk hadir, sila hubungi 019-6879224 (Ustaz Al Azhar), untuk info yuran, dan pendaftaran.

Untuk mendaftar sila hantar Nama Penuh/ Ic ke no di atas.

Bagi Peserta dari luar Kelantan yang ingin menginap, boleh hubungi ustaz Al Azhar untuk tempahan penginapan.

 atau boleh terus menempah bilik dengan kadar RM 50 ( 2 org sebilik)/ RM 80 (4 org sebilik). hubungi AZ Guest House ( 0199580155).

AZ Guest House terletak 500 meter daripada perpustakaan Az Zahra.

4 comments:

 1. Insya-Allah peserta akan didedahkan tentang CDD (rahsia dan formula "cantik dari dalam") khususnya wanita dan suami-suami. Hadirlah untuk menambah dan berkongsi ilmu yang bermanfaat untuk diri, keluarga dan masyarakat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete
 2. alhamdulillah ... dapat pensyarah yang tak lokek...

  ReplyDelete
 3. As Salam, i am currently conducting a survey about mosque in Malaysia for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

  ReplyDelete

Para Pembaca budiman.

Blog abumujahid ini memaparkaan pandangan peribadi abumujahid. Segala yang dipaparkan akan dimuatkan sumber rujukan jika ia adalah daripada sumber tertentu. Moga-moga abumujahid dan pembaca sekalian boleh mengambil istifadah dan boleh juga menegur abumujahid dalam hal yang dikira salah dan bertentangan dengan usul aqidah mahupun syara'.

Moga tuan-tuan dan puan-puan mendapat barakah dari blog yang Naif dan dhaif ini. BarakaLLAHu fiikum.