...............................................

...............................................
الفقير إلى الله مسافر في أرض الله و سيروا على بركة الله

Al faqir ilaLLAH, Musafir fii ArdhiLLAH , Siiru 'ala BarakatiLLAH

Tuesday, December 14, 2010

Perkongsian Ilmu bekam bersama Abumujahid

Assalammualaikum WMT dan salam hormat,

AlhamduLILLAH bersyukur ke hadrat ALLAH yang menguasai masa... Demi masa.. saya rasa masa saya di Kelantan untuk cuti kali ni dah terlalu singkat...

Ada sahabat yang meminta untuk saya berkongsi ilmu Bekam( al Hijamah)... jadi secara ringkasnya.. pada 18.12 ni .. iaitu hari sabtu .. saya akan mengadakan perkongsian ilmu bekam asas untuk kawan2 yang berada di Kelantan.

Bukan padai sangat pun... tapi memberi peluang kepada kawan2 untuk berkhidmat untuk keluarga masing2 dan rakan taulan terdekat..

Untuk itu , kawan2 yang berada di Kelantan.. kalau tuan2 ingin mengikuti majlis perkongsian ini sila sms atau telefon saya untuk maklumat masa dan tempat selewat2 hari Khamis ini....

 Harapnya tuan2 yang berminat berkongsi ilmu bekam ini.. boleh dapatkan cup bekam di mana2 kedai ubat cina di kelantan... mana kala pen bekam pula boleh tempah/dapati melalui saya( kuantiti yg terhadad sgt) siapa cepat dia dapat.. sekian untuk makluman tuan2.

contoh cup bekam dan pen bekam:


Pen Bekam High Speed (Gold)
 RM 130

Set Bekam 12 cups (High Quality) -boleh didapati di keladai ubat cina.
harga antara RM 125- RM150
Wassalam

No comments:

Post a Comment

Para Pembaca budiman.

Blog abumujahid ini memaparkaan pandangan peribadi abumujahid. Segala yang dipaparkan akan dimuatkan sumber rujukan jika ia adalah daripada sumber tertentu. Moga-moga abumujahid dan pembaca sekalian boleh mengambil istifadah dan boleh juga menegur abumujahid dalam hal yang dikira salah dan bertentangan dengan usul aqidah mahupun syara'.

Moga tuan-tuan dan puan-puan mendapat barakah dari blog yang Naif dan dhaif ini. BarakaLLAHu fiikum.