...............................................

...............................................
الفقير إلى الله مسافر في أرض الله و سيروا على بركة الله

Al faqir ilaLLAH, Musafir fii ArdhiLLAH , Siiru 'ala BarakatiLLAH

Friday, November 18, 2011

AKHIRnya...moga berjaya.

Assalamualaikum

AlhamduliLLAH... kesempatan yang diberikan dengan ruang yang lebih luas selepas ini selepas beberapa perkara penting berlaku sekejap tadi antaranya mendelete_account facebook Al Azhar Abumujahid Al Kelantani... perjuangan 14 hari untuk memastikan account betul2 terdelete bermula..

Syukur jua kerana besok adalah hari terakhir pada tahun 2011 berada di bumi Melaka sebelum bercuti di Kelantan dengan agenda2 tertentu antaranya

26/11/2011 & 27/11/2011- Hari Keluarga Jannatul Firdaus ( x dapat join TIAF di gunong Jerai)
10/12/2011 - Kursus Pengukuhan TIAF di Kota Baharu Kelantan ( sebagaimana posting sebelaum ini)
17/12//2011& 24/11/2011 - perkongsian Ilmu Bekam di Kelantan ( Seperti yg diiklan di atas)

Di Kelantan  selama sebulan lebih, abumujahid berharap sangat untuk 'berehat' daripada merawat kerana untuk 'dirawat' dan ingin meng 'cas' bateri iman, ilmu dan amal yang sangat berkurang dek kesibukan dunia yang x penah henti diselangi pujuk rayu kuncu-kuncu iblis yang sentiasa mencari jalan untuk kita alpa kepada Sang Pencipta, Zat yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Moga-moga ALLAH SWT mencampakkan ruang dan masa untuk abumujahid meng'hidup'kan blog ini yang sudah jarang2 abumujahid menjenguknya..

Didoakan sahabat para muslim dan muslimat sekalian sentiasa dipayungi rahmah, taufiq, hidayah RABBUL JALIL dalam kehidupan seharian..

BarakaLLAHu Fiikum wa siiru 'ala barakatiLLAH.


No comments:

Post a Comment

Para Pembaca budiman.

Blog abumujahid ini memaparkaan pandangan peribadi abumujahid. Segala yang dipaparkan akan dimuatkan sumber rujukan jika ia adalah daripada sumber tertentu. Moga-moga abumujahid dan pembaca sekalian boleh mengambil istifadah dan boleh juga menegur abumujahid dalam hal yang dikira salah dan bertentangan dengan usul aqidah mahupun syara'.

Moga tuan-tuan dan puan-puan mendapat barakah dari blog yang Naif dan dhaif ini. BarakaLLAHu fiikum.