...............................................

...............................................
الفقير إلى الله مسافر في أرض الله و سيروا على بركة الله

Al faqir ilaLLAH, Musafir fii ArdhiLLAH , Siiru 'ala BarakatiLLAH

Saturday, December 19, 2009

MIPA berjaya..alhamduliLLAH..

Assalamualaikum..

Mabruk Ust Majid .. atas usaha beliau dan rakan2 mualij semua, maka Majlis Ijtima’ Perawat Akrine (MIPA) 2009 telah berjaya dijalan kan.. perjalanan saya dari bandar Tanah Merah Kelantan bermula jam 7.30 ptg dengan menaiki keretapi dan sampai ke KL sentral pada pukul 8 pagi.. bertolak pulak ke Komuter Sg Buluh tepat jam 850 pagi.. saya disambut oleh Ustaz Wan Asrul dengan kereta Wishnya..:) kesian disebabkan kelewatan saya.. Ustaz Wan juga terlewat.. sudah menunggu bersama ust Wan ialah Abgann kemunting.. kami sampai ke Kuang pukul 930 pagi..

Apapun Majlis Ijtima' Perawat Akrine (MIPA) berjaya dianjurkan dengan baik.. moga dengan pertemuan seumpama ini dapat mengeratkan perawat2 khususnya dari Akrine sendiri umumnya semua perawat Islam.. Betapa ukhuwwah itu penting bagi menjana keutuhan nama perawat Islam..

Sekarang ( masa menaip ini)penantian untuk pulang kembali ke Tanah Merah Kelantan ..Tiket malam ni pukul 830 malam.. merewang2 kejap di KL Sentral..

Sekian.. Wassalam..

No comments:

Post a Comment

Para Pembaca budiman.

Blog abumujahid ini memaparkaan pandangan peribadi abumujahid. Segala yang dipaparkan akan dimuatkan sumber rujukan jika ia adalah daripada sumber tertentu. Moga-moga abumujahid dan pembaca sekalian boleh mengambil istifadah dan boleh juga menegur abumujahid dalam hal yang dikira salah dan bertentangan dengan usul aqidah mahupun syara'.

Moga tuan-tuan dan puan-puan mendapat barakah dari blog yang Naif dan dhaif ini. BarakaLLAHu fiikum.